tirsdag 22. januar 2008

Venstresidens åtte utviklingstrinn

1) Man har en god blanding av drømmere med radikale planer, samt noen opportunister.

2) Gjennom å ødelegge begrepene og utvanne språket hindrer opportunistene resten av flokken i aktiv og selvstendig tenkning. Uten riktig språk, ingen muligheter for tenkning.

3) Når alt har blitt redusert til tomme slagord og skjellsord mobiliserer opportunistene venstresiden for å oppnå "sosialisme". Ordet "sosialisme" er et samlebegrep for å alt det som de som mener de tilhører venstresiden ønsker å oppnå. Derfor er det også et ord uten innhold.

4) Sosialistenes ledere vil jobbe for å utvide offentlig sektors budsjetter og innflytelse over samfunnet så lenge de selv sitter på stortinget eller i regjering. Jo mere stat, jo mere makt får de. Et verktøy for å oppnå denne utvidelsen av staten er "de svakeste i samfunnet" som sosialistene hevder å jobbe på vegne av.

5) De fleste på venstresiden er ikke-voldelige, men de voldelige elementene må brukes aktivt av opportunistene, gjerne samtidig som de fordømmes offentlig.

6) I det sosialistene får overtaket blir ledernes målsetning om at alle makt skal overføres til deres, og til statens hender intensivert. Sosialismens målsetning er at frivillig bytte av varer og penger skal avskaffes til fordel for statlig og sentralisert kontroll over økonomien. Når dette er gjennomført blir det mye enklere å opprettholde kontrollen over egne innbyggere.

7) Den dysfunsksjonelle statsstyrte politikken fører til stagnasjon i produksjonen og lavere levestandard. Sosialistene forsøker å løse dette problemet gjennom å plyndre minioriteter som de kan mobilisere flertallet mot. Disse minioritetene kan være etnisk, politisk eller økonomisk definert.

8) Når det ikke lenger finnes minioriteter som kan plyndres vil styret til slutt kollapse. Sosialister i alle andre land vil dermed ta avstand fra det, da regimets kollaps også fører til at dets overgrep og massemord kommer for dagen.




Og så starter syklusen forfra - helt til sosialismen i alle dens former og sjangere er avslørt og diskreditert.

1 kommentar:

Strider_1 sa...

Sosialister som drømmere og fascisme som det eneste gode alternativet?

Du som fascist har jo utvist en suveren forakt for norsk sosialdemokrati. Kanskje de sosialistiske skattene somk ble brukt på din utdannelse var bortkastet når du klarer å velte ut av deg så mye pisspreik sokm du klarer. Og dine meningsfeller fra høyresiden klarer å putte sosialister med nazister og fascisme.
Dine meningsfeller på dette forumet

http://vgd.no/samfunn/ideologi/tema/1529657/tittel/nasjonalsosialismen-en-dissidens-til-sosialismen/side/23

forsøker å omskrive historien. Det samme forsøker altså du. Lykke til! Ser fram til en klinsj med deg. Skjønt det varer vel ikke lenge før jeg har forlatt deg søndeknust og radbrukket på valplassen...
https://bohemianwriter1.wordpress.com/