mandag 25. februar 2008

Aaaaaargh!

BØ!!

Jeg har i lengre tid irritert med over de vulgær-nasjonalistiske og rasistiske grupperingene Vigrid og Norgespatriotene. Grunnene er selvfølgelig mange:

1) Dårlig smak
2) Latterlige meninger
3) Dobbeltmoral
4) Ekle og umoralske handlinger (Barneporno-saken mot lederen i NP, mishandling av trær, spredning av kvalmende flyere, vold mot innvandrere og andre)
5) De misbruker, korrumperer og fordummer det anti-sosialistiske drivet og engasjementet som finnes hos mange.
6) De forbindes i tide og utide med fascisme. En politisk filosofi som de ikke skjønner, aldri har satt seg inn i, og ikke vil klare å leve opp til om de skulle prøve.

For å nevne noen. I tillegg misliker jeg det nazistiske og rasistiske synet på nasjonalisme. For rasister er nasjonalisme enkelt ettersom de nasjonale flaggene og symbolene også er symboler for rasen, og dermed har det ingenting å si hva symbolene egentlig står for. Dette er falsk nasjonalisme. Ekte nasjonalisme er nasjonalisme er en situasjon der symbolene har en identitet, og symboliserer verdier som brukerne av effektene er enige om. Jeg som fascist har fks et ambivalent forhold til det norske flagget, grunnen er at jeg ikke vet om jeg egentlig liker de verdiene som det knyttes til.

I tillegg skal det sies at disse gruppene vekker mobber-instinktet i meg, hvilket jeg nå muligens burde jobbe hardere for å kontrollere, og dermed la være å skrive dette innlegget. Som en fan av Platon så mener jeg egentlig at deltagelse i politikken, og synsing om ditt og datt ikke bør være åpent for alle. Jeg mener at i et optimalt samfunn vil det eksistere et hierarki der alle kommer opp så langt deres evner strekker til, og at dette systemet er såpass rettferdig at ingen vil sette spørsmålstegn ved sin plassering. Lederne for staten i et slikt system - men også i dagens system må jeg ærlig innrømme - sitter der fordi de er smarte, arbeidsomme og dyktige, med unntak av muligens Kristin Halvorsen (blærg) som jeg hater intenst. Uansett har ikke den vulgære og frekke Øyvind Heian (og heller ikke jeg for den saks skyld) noen rett til å henge opp plakater der jeg anklager både den ene og den andre for voldtekt, medvirkning til mord osv osv. Jeg har heller ingen rett til å drasse inn diverse artister og ta de til inntekt for mine egne synspunkter kun fordi de har spilt en nasjonalromantisk låt på fele for fire år siden i en grand-prix finale. (Og forøvrig så er det nesten bare homser som engasjerer seg i grand prix blandt dem under 70.)

Faen heller Heian - hvor teit er det mulig å bli? Er det langt over streken at jeg mobber deg og hevder at du ikke burde ha ytringsfrihet, eller er det kun muslimer og negere man kan si den slags om? Og viser jeg muligens med dette innlegget forakt for svakhet, slik nynorsk wikipedia hevder at fascisme handler om? Det får så være.

Æsj Æsj Æsj. (#¤%=+!!!)

Jo, og en ting til: En siste grunn til at jeg forakter og hater Vigrid og Norgespatriotene kan være at jeg er noe skuffet. En tid tilbake så jeg for meg at anti-innvandring (og spesielt anti-islam) kunne bli en politisk mobiliserende kraft som kunne starte en intellektuell og folkelig politisk engasjering som ville ende opp med en total forkastning av de kvasi-sosialistiske ideene til partiet som SV, Rødt og andre samtidig som det ville blomstre opp en interesse for de kule elementene innen den "høyreekstreme" grenen av politikken. Altså at folk ville begynne å intressere seg for Sorel, Gentile, korporatisme, syndikalisme, Platon, Mosley, Pareto, Nietzche osv osv - Jeg så med andre ord for meg at det skulle forekomme en intelektuelle renessanse på mine premisser (Ja, det er muligens teit). Istedenfor dette har vi altså fått kloakkorganisasjonen NP i tillegg til kloakkorganisasjonen Vigrid, organisasjoner som indirekte jobber for å latterliggjøre mine idealer Jeg innser nå at dette er slik det må være, og at anti-innvandring ikke kan være samlende faktor for noe som helst bortsett fra de dummeste og svakeste elementene i samfunnet. Dette er da også en av flere årsaker til at jeg har gått delvis bort fra mindre tidligere svært innvandringsfientlige synspunkter. Jeg kan forsøke å korte ned mine tanker og følelser omkring dette temaet til en kort setning:

Hva skal vi men den ariske rase når NorgesPatriotene?

2 kommentarer:

fascisten sa...

En kritikk som selvfølgelig kan gjøres av NP og Øyvind Heian mot meg er at jeg i motsetning til ham og sine er anonym på nett.

Svaret på tiltalen er:

1) Det er ikke noen vits å la være å være anonym på nett når man ikke har konkrete planer om å etablere noe parti.

2) Jeg er ikke anonym i det virkelige liv, der jeg også nå og da drister meg til å argumentere for fascisme (google er et problem for folk som vil fronte "suspekte" meninger på nett og samtidig ha en sjanse på arbeidsmarkedet. Et fascistisk parti bør være en betalt heltidsjobb for den ikke-anonyme lederen, om ikke andre)

3) Jeg har skrevet noen avisinnlegg der jeg ikke har vært anonym. (ting på trykk i aviser kommer ikke på google, selv om det har flere lesere)

Så bare bædda. Og dessuten har du stygge briller og skeivt blikk Øyvind Heian.

Anonym sa...

"Som en fan av Platon så mener jeg egentlig at deltagelse i politikken, og synsing om ditt og datt ikke bør være åpent for alle. Jeg mener at i et optimalt samfunn vil det eksistere et hierarki der alle kommer opp så langt deres evner strekker til, og at dette systemet er såpass rettferdig at ingen vil sette spørsmålstegn ved sin plassering. Lederne for staten i et slikt system - men også i dagens system må jeg ærlig innrømme - sitter der fordi de er smarte, arbeidsomme og dyktige, med unntak av muligens Kristin Halvorsen (blærg) som jeg hater intenst."
- Jag måste fråga dig hur det går i hop med idén om korporativism, som ju skalla vara en form av direktdemokrati? Det finns stora motsättningar där...