mandag 24. september 2007

Lenin om sex, også litt om politikk og sånt.


Er marxister hippier? Er marxister for fri sex? Lenin var ikke for fri sex, selv om han var for likestilling. Lenin kritiserte deler av venstresiden for deres spissborgerlige og ”frihetlige” syn på seksualliv. Slike hippi-tendenser er umarxistiske hevdet han.

Lenin er dessverre død, og etter at han forsvant har det vært smått med store tenkere på den kommunistiske grenen av venstresiden. Til syvende og sist har ikke venstresiden mot nok til å verken forsvare proletariatets diktatur, eller noe annet av den marxistiske ideologi. Istedenfor sklir de raskt ut i ultraliberale, kapitalistiske og ”frihetlige” tendenser.

Et utrag fra Lenins syn på saken:
Ungdommens endrede innstilling til seksuallivets problem er delvis prinsipiell og basert på en teori. En del sier at deres innstilling er revolusjonær og kommunistisk, og tror selv at det er slik. Det gjør intet inntrykk på meg som er gammel. Visselig er jeg langt i fra noen dyster asket, men ungdommens nye seksualliv – i blant også de eldres – synes jeg virker rent borgerlig, nærmest som en utbygging av det gamle borgerlige bordellet.

En reel venstreside må tørre å være anti-populistisk innen dette, og mange andre områder. Selvfølgelig kan man prate de ”frihetlige” og liberale anti-tenkerne og kvasi-opprørerne etter munnen, og dermed innkassere et par billige stemmer, men på sikt kommer man ingen vei. Forøvrig går det også ann å jage etter den rasistiske grenen av anti-tenkning, og gå inn for ting som nasjonalisme, raselovgivning og lignende i bytte mot et par stemmer. Begge deler er like anti-kommunistisk og u-marxistisk, men venstresiden har så langt valgt å kun prate de "frihetlige" anti-tenkerne etter munnen. SV har lykkes i å få sin partileder inn i regjering, men feiler i alt annet. I et Norge der SV-linja har overtaket vil venstresiden aldri kunne bli noe mer enn et par skjeggete og hasj-sløve menn i sære klær, kvasi-frihetlig SV-retorikk, maktarroganse og 1970-talls nostalgi. De få på venstresiden som forsøker å tenke, som forsøker å finne løsninger, og som er oppriktig intressert i politikk må motarbeide slike tendenser, og dermed motarbeide SV.

Både Marxist-leninismen og fascismen er gode alternativer til SV-linja slik jeg ser det, men samtidig mener jeg at de russiske kommunistene var alt for lite skeptiske til den stadig økende offentlige sektoren som deres politikk førte til. Er det slik at frivillig handel er uforenlig med marxisme? Nei, egentlig ikke. Deler av denne politikken ble reversert under NEP-kampanjen, blant annet fordi Lenin innså at den ikke fungerte. NEP-kampanjen ble avsluttet da Lenin døde og Stalin tok over.
Jeg mener at det Norge trenger nå er et fascistisk kaderparti. Et parti som er strenge med hvem som godtas som medlemmer, og som lærer de grundig opp i ideologien. Gjennom en slik partiorganisering får man muligheten til å kaste ut både nynazister som skulle ønske å innfiltrere partiet og "frihetlige" kontrarevolusjonære strømninger av typen fri sex og fri narko, og andre former for kamuflert høyreliberalisme.
Fordi et parti ikke kan holde flere mottridende meninger om samme tema samtidig kan ikke et slikt parti godkjenne både marxist-leninistiske og fascistiske medlemmer, men bør være positivt innstilt til, og la være å motarbeide et marxist-leninistisk kommunistparti dersom det skulle bli opprettet.
Grunnen til at italiensk fascisme var sterkt anti-kommunistisk hadde først å gjøre med at de italienske kommunistene ville gjøre om Italia til en sovjetstat som tok ordre fra Moskva, og etter marsjen mot Roma ble det gryende uvennskapet mellom fascistpartiets Italia og Sovjet (Sovjet likte selfølgelig ikke at fascistpartiet hadde angrepet deres støttepartier i Italia) forsterket gjennom at Stalin anklaget fascistene for å stå bak et slags innfiltrasjonsprosjekt der de ifølge Stalin hadde samarbeidet med Trotsky, frafallene kommunister og russiske jøder for å ødelegge Sovjetunionen. En ganske grov anklage som ikke hadde rot i virkeligheten - men alt dette begynner å bli lenge siden. I dag bør fascismens hovedskyts rettes mot SV-linja og kvasi-sosialismen.

Mer om Lenins syn på seksualmoral og kommunisme:
http://spoknippet.blogspot.com/search/label/Lenin

1 kommentar:

Anonym sa...

Yes! Har fulgt med på denne bloggen, og på fascisme.net i lang tid, og begynner å se lyset.

Hvordan kan jeg bli partikader? Jeg foreslår at det fascistiske kaderpartiet forblir en hemmelig organisasjon med hemmelige medlemmer en stund inn i framtiden. Organisasjonen kan drive intelektuell terror (snike seg rundt og legge fra seg disse fantastiske propagandaflyersene du har laget til siden, jeg har printet ut et par av de selv og skal snart ut på tokt, er så heldig at jeg har tilgang på fargeprinter) og gjøre andre ting som ødelegger for det korrumperte og hovene kvasivenstre.

Dette må vi få noe ut av! partisiden og denne bloggen og det som står her er alt for verdifullt til at det kan gli ut i sanden!

Fremmad kamerater!
A Noi!